Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'ICIP  > Subvencions, beques i premis  > Concurs ICIP Hip-Hop per la Pau
 

Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau. El certamen té dues modalitats: en la primera, s'hi poden presentar estudiants d'educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s'hi poden presentar nois i noies d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya. En tots dos casos, caldrà presentar-se al concurs formant un grup d'un mínim de tres persones. 

Per participar-hi cal composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d'un màxim de 4 minuts de durada. La lletra de les cançons ha d'estar relacionada amb la celebració de les diferències; la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

El concurs compta amb el suport del Departament d'Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments està oberta la convocatòria de la tercera edició del concurs. Les persones interessades poden presentar les candidatures fins al 30 de gener de 2019. 


Tercera edició: 2018-2019

Segona edició: 2017-2018

 • Bases del concurs  

  RESOLUCIÓ EXI/1709/2017, de 5 de juliol, per la qual es dona publicitat a un acord de la Junta de Govern de l'ICIP mitjançant el qual s'aproven les bases reguladores del concurs Hip-hop per la Pau.

 • Convocatòria del concurs  [PDF, 43,58 KB ]

  RESOLUCIÓ EXI/2215/2017, de 29 d'agost, per la qual es dona publicitat a un acord de la Junta de Govern, pel qual s'obre la convocatòria de la segona edició del concurs Hip-hop per la Pau, per al curs 2017-2018.

 • Formulari d'inscripció  [PDF, 1,42 MB ]

Primera edició: 2016-2017

 • Bases i convocatòria  

  RESOLUCIÓ EXI/1512/2016, de 13 de juny, de la Junta de Govern de l'Institut Català Internacional per la Pau, per la qual s'aproven les bases reguladores del concurs Hip-hop per la Pau, i s'obre la convocatòria per a l'any 2016. 

   


Data d'actualització: 22.06.2017