Accés al contingut Accés al menú de la secció
Convocada la primera edició del Premi ICIP Alfons Banda  > Convocada la primera edició del ...
 
Dimarts, 27 de juny de 2017

Convocada la primera edició del Premi ICIP Alfons Banda

Per a treballs de recerca d’ESO i d'educació postobligatòria que fomentin la construcció de la pau.


Premis de Recerca Jove

Enguany es convoca per primera vegada el Premi ICIP Alfons Banda per recompensar els treballs de l’alumnat de segon cicle d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i d'educació postobligatòria (batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior) que promoguin l'anàlisi i l'obtenció de resultats en el camp teòric de la construcció d'una cultura de pau o l'aplicació pràctica de la gestió no violenta dels conflictes.

El guardó s'emmarca en els Premis a la Recerca Jove convocats per l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) amb l'objectiu de fomentar l’esperit científic del jovent. L'ICIP hi participa per primer cop amb la selecció dels dos millors treballs en l'àmbit de la construcció de la pau, que seran guardonats amb 750 euros cada un.

Els centres d'ensenyament poden presentar les sol·licituds fins el 28 de setembre de 2017 a través del web de tràmits de la Generalitat. Els treballs poden ser de tipus experimental o teòric, en el sentit de fomentar la creativitat científica i l'esperit de recerca en qualsevol dels àmbits del coneixement, i s’han d’haver elaborat durant el curs acadèmic 2016-2017.