Accés al contingut Accés al menú de la secció
Convocatòria d'avaluadors de textos  > Convocatòria d'avaluadors de ...
 
Dimarts, 24 d'octubre de 2017

Convocatòria d'avaluadors de textos

L'ICIP seleccionarà professionals per a fer valoracions, anònimes i acurades, dels textos susceptibles de ser publicats.


ICIP

En el marc del procés de focalització temàtica, l'ICIP ha obert una convocatòria per a establir un equip de persones avaluadores que permeti una valoració, anònima i acurada dels textos susceptibles de ser publicats per l'Institut. D’aquesta manera es pretén reforçar la capacitat de promoció de la recerca i de publicació.

La selecció de les persones avaluadores es farà mitjançant la Comissió de Publicacions de l’ICIP, que valorarà el grau d’experiència i coneixements de les candidatures presentades en els temes d’interès i de treball de la institució, amb l'objectiu de garantir un procés de revisió fidel als estàndards de qualitat i rigor que han de complir les publicacions acadèmiques. Els treballs d’avaluació de textos seran remunerats econòmicament d’acord amb el quadre de retribucions de l'ICIP.

Les persones interessades en presentar-se a la convocatòria, han d'emplenar el formulari d'inscripció i enviar-lo juntament amb el curriculum vitae a l'adreça electrònica recerca.icip@gencat.cat