Accés al contingut Accés al menú de la secció
"Construir la pau després de la violència"  > Activitat_Agenda  > "Construir la pau després de la ...
 

"Construir la pau després de la violència"

 
Afegeix al calendari de Google
 

Seminari centrat en els elements clau de l’anàlisi del postconflicte

ICIP

L’ICIP organitza els dies 20 i 21 de març el seminari Construir la pau després de la violència, que tindrà lloc al Palau Centelles de Barcelona. Serà un espai de debat, a porta tancada, en què es tractaran els temes principals de l’anàlisi de les societats postviolència o que han patit un conflicte armat, amb un focus especial en les víctimes i la justícia transicional.

En les diferents sessions del seminari també es tindran en compte els reptes actuals en els escenaris de reconciliació i reconstrucció del teixit social, el paper de la memòria i els mecanismes per a la rehabilitació del postconflicte en el curt i el llarg termini.

La conferència inaugural Fugir de les Relacions Internacionals liberals-colonials: pautes per la pau al S.XXI serà a càrrec d'Oliver Richmond, membre de l'Humanitarian and Conflict Response Institute (Universitat de Manchester). D'altra banda, cada sessió comptarà amb una ponència i diverses intervencions d'experts en la temàtica tractada. Com a ponents hi participaran Mark Freeman, director de l'Institute for Integrated Transitions; Carlos Martín Beristain, metge i doctor en Psicologia, i María Camila Moreno, membre de l'International Center for Transitional Justice.

Construir la pau després de la violència s’emmarca dins del procés de reflexió i focalització temàtica que està portant a terme l’ICIP per tal d'identificar les línies prioritàries d'actuació, i té com a objectius contribuir a la diagnosi de l’estat de la qüestió i a identificar els debats relacionats amb les societats postviolència.

El seminari se celebra a porta tancada i l'assistència és per invitació nominativa. 

 
 
Quan

Data:  20.03.2017 - 21.03.2017

 
On

Palau Centelles

Baixada de Sant Miquel, 8

Barcelona

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada