Accés al contingut Accés al menú de la secció
"La seguretat al segle XXI: de l'àmbit global al local"  > Activitat_Agenda  > "La seguretat al segle XXI: de ...
 

"La seguretat al segle XXI: de l'àmbit global al local"

 
Afegeix al calendari de Google
 

Seminari de reflexió al voltant dels reptes en seguretat per orientar les polítiques públiques

Seminari Seguretat s.XXI

L’ICIP organitza el seminari La seguretat al segle XXI: de l’àmbit global al local que tindrà lloc els dies 9 i 10 d’octubre al Palau Centelles de Barcelona. La trobada serà un espai d’anàlisi estratègica dels canvis sorgits en el context de la seguretat des del final de la Guerra Freda fins a l’actualitat. L’objectiu del seminari és fer una aproximació als debats en termes de seguretat i reflexionar sobre quines polítiques públiques caldria impulsar a Catalunya en aquesta matèria.

Les jornades estan compostes per cinc sessions que abordaran l’anàlisi de la seguretat des de diferents perspectives i períodes històrics de la mà d'experts en ciència política, relacions internacionals i sociologia, entre d’altres.

Entre les temàtiques que es tractaran destaquen les ponències dedicades a les estratègies de seguretat nacionals per fer front a les amenaces transnacionals, als límits i potencialitats de la seguretat humana, als efectes del canvi climàtic en la seguretat nacional, a la legitimitat securitària de la Unió Europea i als reptes de la seguretat en el món local.

Per assistir al seminari cal confirmació per correu electrònic a activitats.icip@gencat.cat o per telèfon al 93 554 42 86.

 
 
Quan

Data:  09.10.2017 - 10.10.2017

 
On

Palau Centelles

Baixada de Sant Miquel, 8

Barcelona

 

Consultar el programa

No hi ha informació relacionada

ICIP