Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Projecció del documental "Tunisia: Justice in Transition"

 
Afegeix al calendari de Google
 

Un treball dels periodistes Ricard González i Marc Almodóvar

ICIP

L'ICIP, l'IEMed i el CIDOB organitzen la projecció del documental Tunisia: Justice in Transition (2017), dels periodistes Ricard González i Marc Almodóvar, que ens acosta a dècades d'abusos, repressió i immunitat a Tunísia i a les dificultats de la jove democràcia del país per afrontar el passat i fer justícia a les víctimes.

A través d'entrevistes a familiars de víctimes, activistes i analistes polítics, els autors narren la feina de la Instància de la Veritat i la Dignitat, creada el 2014 amb l'objectiu d'investigar els abusos comesos per l'Estat durant les dècades de tirania, revelar la veritat i compensar les víctimes. En l'actualitat, la Instància no està exempta de controvèrsia i moltes veus crítiques dubten de la seva independència. 

El documental es projectarà en versió original amb subtítols en català i posteriorment hi haurà un col·loqui amb els assistents. Al debat intervindrà Tica Font, directora de l'ICIP; Lourdes Vidal, cap de l’àrea de Món àrab i mediterrani de l’IEMed; i Moussa Bourekba, investigador del CIDOB. 

Els autors

Marc Almodóvar és periodista freelance, documentalista i autor del llibre Egipto tras la barricada. Revolución y contrarevolución más allá de Tahrir (Virus, 2014). Ricard González és politòleg i periodista freelance especialitzat en el món àrab. Col·labora habitualment amb el diari El País i la revista 5W. És autor del llibre Ascenso y caída de los Hermanos Musulmanes (UOC, 2014).

 
 
Quan

Data:  12.03.2018 - 12.03.2018

 
On

IEMed

Carrer Girona, 20

Barcelona

 

19:00

No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada

ICIP, IEMed i CIDOB