Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Les exposicions de l'ICIP arriben a Terrassa i Torredembarra

 
Afegeix al calendari de Google
 

Món-tanca i Living on the Edge es podran visitar durant el mes de novembre

Món-tanca

A partir del dia 2 i fins al 30 de de novembre, Terrassa acollirà l’exposició Món-tanca, un nou projecte del Col·lectiu Enmedio produït per l'ICIP que reflexiona sobre l’eficàcia divisòria dels murs físics i mentals que s'estan aixecant arreu del món. L'exposició consisteix en l'edició de sis diaris que es combinen entre si per compondre una mostra fotogràfica al voltant dels murs i les fronteres. Món-tanca explora maneres de subvertir la lògica de la separació i l’estigmatització amb exemples d’accions creatives i reivindicatives que s'estan duent a terme a diversos països.

D'altra banda, Living on the Edge arribarà a Torredembarra el proper 3 de novembre fins al dia 27. El projecte consisteix en l’exposició fotogràfica d'un treball periodístic dut a terme a quatre ciutats dividides d’Europa: Belfast (Irlanda del Nord), Mitrovica (Kosovo), Mostar (Bòsnia i Hercegovina) i Nicòsia (Xipre). Les imatges mostren com les històries de conflicte i de reconciliació s’entrellacen i es reflecteixen en el mirall fragmentat del teixit urbà on tenen lloc.

Els ajuntaments i entitats interessats en les exposicions poden contactar amb l'ICIP a través del telèfon a 93 634 74 55 o per correu electrònic a spuig.icip@gencat.cat.

 
 
Quan

Data:  02.11.2017 - 30.11.2017

 
 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada

ICIP