Accés al contingut Accés al menú de la secció
'Cap a un nou Orient Mitjà?'  > Activitat_Agenda  > 'Cap a un nou Orient Mitjà?'
 

'Cap a un nou Orient Mitjà?'

 
Afegeix al calendari de Google
 

Jornades sobre els canvis geopolítics i geoeconòmics que afecten la regió

Jornades sobre l'Orient Mitjà

L'ICIP i el Centre d’Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona (CEHI) organitzen les jornades Cap a un nou Orient Mitjà? Reptes i oportunitats per a la pau amb l'objectiu d'analitzar els canvis geopolítics i geo-econòmics en aquesta regió. Les jornades pretenen ser un espai de reflexió i debat per aproximar-se als grans factors de canvi que viu l'Orient Mitjà a través de mirades d'acadèmics, comunicadors i professionals i experts en l'anàlisi de conflictes dels conflictes i l'acció humanitària.

Entre els ponents, destaquen experts internacionals i nacionals com Georges Corm, Jean-Pierre Filiu, Lurdes Vidal, Gema Martín Muñoz, Magali Thill, David Meseguer, Francesca Friz-Prguda, Jesús A. Nuñez, Antoni Segura i Rafael Grasa, entre d’altres.

Per assistir a les jornades cal inscriure's prèviament a través del correu electrònic activitats.icip@gencat.cat o bé el telèfon 93 554 42 86. Hi haurà servei de traducció durant la conferència inaugural, el dimarts dia 28; la resta de dies les ponències seran en català o castellà. 

Per als estudiants de la Universitat de Barcelona es reconeix un crèdit de lliure elecció (assistència + aprofitament) prèvia inscripció a cehi@ub.edu

Podeu consultar el programa de les jornades i les biografies dels ponents participants. Les jornades es poden seguir en directe, per internet, a través d'aquest enllaç

 
 
Quan

Data:  28.04.2015 - 05.05.2015

 
On

Facultat Geografia i Història UB

Montalegre, 6, 4a planta

Barcelona

 

Tarda

No hi ha informació relacionada

ICIP i CEHI