Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Curs intensiu de justícia transicional i processos de pau

 
Afegeix al calendari de Google
 

Inscripcions obertes fins al 25 d’agost

Curs intensiu de justícia transicional i processos de pau

De dilluns 9 a divendres 13 d'octubre tindrà lloc a Barcelona Negociar la pau i la justícia: un curs sobre el paper de la justícia transicional en els processos de pau, organitzat per l'International Center for Transitional Justice (ICTJ) amb la col·laboració de l'ICIP i el Centre de Recursos Internacional per la Pau de Barcelona (CRIPB).

Es tracta d'un curs intensiu coordinat per Paul Seils, vicepresident de l'ICTJ, que té l'objectiu de proporcionar als seus participants una base sòlida en els fonaments de la justícia transicional i analitzar els reptes, les opcions i les implicacions de les diferents aproximacions a la justícia en els processos de pau. El curs se centrarà en exemples pràctics de processos de pau recents o paradigmàtics on la qüestió de la justícia constitueix una part important del context de negociació.

El programa està dirigit a personal directiu i sènior d'agències multilaterals, governs, ONG, fundacions i universitats, i especialment a aquells professionals que intervenen en països immersos en processos de pau.

La data límit per inscriure's al curs és el divendres 25 d'agost. Per a més informació podeu consultar el web de l’ICTJ.

 
 
Quan

Data:  09.10.2017 - 13.10.2017

 
On

Casa Sant Felip Neri

Carrer Nena Casas, 37-47

Barcelona

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada

ICTJ, ICIP i CRIPB