Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Cinquena edició del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

 
Afegeix al calendari de Google
 

Vuit activistes internacionals donaran a conèixer la seva tasca amb activitats a quinze localitats catalanes

Logo Ciutats Defensores

Del 25 de setembre al 7 d’octubre tindrà lloc la cinquena edició del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans amb la visita de vuit activistes per donar a conèixer la tasca que realitzen als seus llocs d’origen i per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la defensa dels drets humans i el suport internacional a les seves lluites.

En l’edició d’enguany els activistes convidats són Wafae Charaf (Marroc), Hatice Kamer (Turquia), Aliya Harir (Pakistan), Valdênia Paulino (Brasil), Diana Avella (Colòmbia), Aisha Dabo (Senegal), Aisha Altubuly (Líbia) i Felipe Moreno (Catalunya). A més a més, els dies 26 i 27 de setembre els acompanyaran dues figures del món municipal europeu compromès amb la defensa dels drets humans: Marina Hanke, regidora a l’ajuntament de Viena, i Shams Asadi, Comissionada de Drets Humans i Cap de l'Oficina de Drets Humans de la ciutat de Viena.

Els vuit activistes participaran en nombroses activitats com xerrades, col·loquis i trobades que s’han organitzat a Barberà del Vallès, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Girona, Granollers, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Terrassa i Viladecans. A més a més, seran rebuts pel Parlament de Catalunya, el Síndic de Greuges, el Fòrum de Síndics i Defensors locals de Catalunya i altres institucions.

La visita s’emmarca en el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, organitzat des de 2013 per l’ICIP, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i l’Institut de Drets Humans de Catalunya amb la col·laboració de diferents municipis catalans. Com cada any, la cinquena edició inclourà nombroses activitats de sensibilització sobre el paper dels defensors en la promoció i protecció dels drets i les llibertats fonamentals i els perills als quals s’enfronten en el desenvolupament de la seva tasca.

 
 
Quan

Data:  25.09.2017 - 07.10.2017

 
 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada