Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Biblioteca
 

Biblioteca

Biblioteca de l'ICIP

La biblioteca de l’Institut Català Internacional per la Pau és un centre especialitzat en temes de cultura de pau, seguretat i conflictes. Té com a finalitat permetre i afavorir la recerca del coneixement en aquestes temàtiques, constituït el centre de referència en el seu àmbit a Catalunya.

 

La biblioteca dóna suport a l’ICIP i a investigadors i experts en el camp de la pau, i està en contacte permanent amb institucions i centres similars d'arreu del món. La biblioteca forma part de la xarxa de biblioteques especialitzades de la Generalitat i està integrada al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC).

 

El fons de la biblioteca abasta els següents àmbits temàtics: Pau i Noviolència, conflictes armats, transformació i resolució de conflictes, dret i legislació internacional, ciència política, relacions internacionals, seguretat, desarmament, terrorisme, cooperació pel desenvolupament, moviments socials i polítiques mediambientals. 

 

El fons es pot consultar per internet al catàleg i també està integrat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC). Per tant, també us apareixeran els nostres fons en cerques al CCUC. 

 

Novetats mensuals