Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Què fou de les bandes? El ...
 

Què fou de les bandes? El "model" Barcelona, 13 anys després

 
Afegeix al calendari de Google
 

Taula rodona sobre la situació actual dels grups llatins a Catalunya

ICIP

El proper 11 d’octubre tindrà lloc a Barcelona la taula rodona "Què fou de les bandes? El "model" de Barcelona, 13 anys després", que té per objectiu debatre sobre la situació actual de les bandes juvenils a Catalunya. L'acte, que compta amb el suport de l'ICIP, s'organitza amb motiu de l'inici del projecte TRANSGANG (Transnational Gangs as Agents of Mediation: Experiences of conflict resolution in youth street organizations in Southern Europe, North Africa and the Americas).

Els ponents participants són els membres de les associacions creades entre 2006 i 2007: la Organización Cultural de Reyes y Reinas Latinos de Cataluña i la Asociación Cultural, Musical y Deportiva Netas, que han tingut repercussions internacionals a països com Itàlia, Estats Units i Equador. Aquestes associacions van sorgir a partir que les dues principals organitzacions juvenils del carrer - Latin Kings & Queens i Netas- expressaren la seva voluntat d’iniciar un camí de diàleg després de la presentació de l’estudi Joves llatins a Barcelona. Espai públic i cultura urbana a Barcelona l’any 2005.

La jornada està organitzada per la Universitat Pompeu Fabra, TRANSGANG i el Consell Europeu d’Investigació, amb la col·laboració de l'ICIP i Casa Amèrica Catalunya. 

 
 
Quan

Data:  11.10.2018 - 11.10.2018

 
On

CCCB

Montalegre, 5

Barcelona

 

18:00

No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada