Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Trobada de joves de Hip-hop per ...
 

Trobada de joves de Hip-hop per la Pau

 
Afegeix al calendari de Google
 

Comptarà amb una xerrada, un taller de graffiti i un showcase

cartell hip-hop

La trobada de joves de Hip-hop per la Pau, que tindrà lloc el divendres 29 de juny a l'Ateneu L'Harmonia de Barcelona, vol fomentar la reflexió i l’intercanvi d’experiències en la prevenció de violències en diferents contextos. La trobada s’inaugurarà amb la xerrada "Rapejar contra les violències" i seguirà amb un taller de graffiti a càrrec de Llobregat Block Party, un showcase amb Fetitxe 13 i Tribade i una sessió de micro obert. Hi participaran els joves rapers La StrawMc (El Salvador), MC Ko-co (Hondures), Diana Avella (Colòmbia) i Leonard Rentería (Colòmbia).

La trobada l'organitzen l'ICIP, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i VerSembrant. Compta amb la col·laboració de l'Ateneu L'Harmonia, l'Agència Catalana de Joventut i l'Ajuntament de Barcelona.  

L’activitat s’inscriu en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades promogut per l’Ajuntament de Barcelona i el Encuentro Internacional de memoria: segunda y tercera generación del exilio colombiano, organitzat pel Centro Nacional de Memoria Histórica de Colòmbia. 

 
 
Quan

Data:  29.06.2018 - 29.06.2018

 
On

Ateneu L'Harmonia

Carrer Sant Adrià, 20

Barcelona

 

17:00

Entrada lliure

No hi ha informació relacionada