Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Tertúlia amb l'excoronel i ...
 

Tertúlia amb l'excoronel i sociòleg colombià Omar Rojas

 
Afegeix al calendari de Google
 

Presentarà una investigació sobre l'escàndol dels anomenats "falsos positivos" a Colòmbia

El proper 20 de novembre l’ICIP i Casa Amèrica Catalunya organitzen una tertúlia impartida pel sociòleg Omar Eduardo Rojas Bolaños amb l’objectiu d’informar sobre l’escàndol dels anomenats "falsos positivos" a Colòmbia. Aquest nom fa referència a les declaracions de finals del 2006 sobre la implicació de membres de l’Exèrcit de Colòmbia en l’assassinat de civils innocents, fent-los passar per guerrillers morts en combat. El ponent presentarà la seva investigació i publicació Ejecuciones extrajudiciales en Colombia 2002-2010: obediencia ciega en campos de batalla ficticios.

Rojas Bolaños té un Màster en seguretat pública, és especialista en servei de policia i seguretat i gerència del recursos humans, escriptor i coronel retirat de la Policia Nacional. Ha estat docent en universitats tant públiques com privades i investigador de l’Institut d’Estudis Socio-Històrics Fray Alonso de Zamora de la Universitat Santo Tomás i de la Universitat Nacional de Colòmbia.

Altres dels seus projectes d’investigació i projecció social de rellevància son: Las parteras de Urama Grande (2018); Armas para inmortalizar (2010-2011) y Volando como el Ave Fénix (2010).

 
 
Quan

Data:  20.11.2018 - 20.11.2018

 
On

Biblioteca de l'ICIP

Tapineria, 10, 1ra planta

08002 Barcelona

 

18:00

No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada

ICIP

 
Imatges

 
ICIP