Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Presentació del llibre "La ...
 

Presentació del llibre "La defensa civil noviolenta", de Gene Sharp

 
Afegeix al calendari de Google
 

Amb la participació de Jamila Raqib, directora de l'Albert Einstein Institution

La defensa civil noviolenta

L'ICIP organitza la presentació del llibre La defensa civil noviolenta, de Gene Sharp, publicat en català dins la col·lecció "Eines de pau, seguretat i justícia" aquest 2018 i disponible en format pdf i ePub. 

Sharp (1928-2018) ha estat un dels màxims teòrics de l'acció noviolenta i en aquest llibre recull els conflictes més significatius afrontats amb mitjans noviolents fins al 1990 i alhora exposa les claus per respondre amb estratègies de la noviolència als cops d'estat i les invasions. 

La presentació del llibre comptarà amb la participació de la directora de l'Albert Einstein Institution, Jamila Raqib, especialista en l'estudi i la pràctica de l'acció noviolenta que ha treballat al costat de Sharp els últims 16 anys. Raqib supervisa el desenvolupament i la distribució de recursos sobre acció noviolenta i dirigeix seminaris i tallers de planificació estratègica per organitzacions que treballen pels drets humans, universitats, governs i per individus i grups que lluiten per objectius diversos com l’oposició a règims dictatorials, el combat contra la corrupció, l’assoliment de drets polítics, la justícia econòmica, la protecció mediambiental i l'apoderament de les dones.

L'acte serà presidit pel conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, i comptarà amb les intervencions del president de l'ICIP, Xavier Masllorens, i l'autor del pròleg de la versió catalana del llibre i activista pacifista, Martí Olivella.  

L'entrada és lliure però es prega confirmació d'assistència a través del correu activitats.icip@gencat.cat o el telèfon 93 554 42 86. 

 
 
Quan

Data:  04.07.2018 - 04.07.2018

 
On

Sala Cotxeres - Palau Robert

Passeig de Gràcia, 107

Barcelona

 

18:30

Entrada lliure

    No hi ha informació relacionada

ICIP