Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Jornada "Política pública de ...
 

Jornada "Política pública de consecució dels ODS"

 
Afegeix al calendari de Google
 

Intercanvi d'experiències entre responsables de diferents administracions

ODS

L'ICIP organitza el seminari de treball Política pública de consecució dels ODS amb l'objectiu de reflexionar sobre com les diferents administracions estan aplicant els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per les Nacions el setembre de 2015. 

Les diferents sessions del seminari comptaran amb experts en la matèria que, de manera breu, introduiran la temàtica a abordar i els reptes que plantegen els ODS a les administracions públiques. Posteriorment, les persones representants de les diferents administracions exposaran la manera en què han abordat els esmentats reptes i altres experts convidats ens aportaran les seves reflexions. El seminari dedicarà un focus especial a l'objectiu que de manera explícita aborda les qüestions més pròximes a l’interès de l'ICIP: l'Objectiu 16 sobre Pau, justícia i institucions fortes.

Entre els ponents que participaran hi ha Federico Buyolo, director de l'Oficina de l'Alta Comissionada per a l'Agenda 2030; Leyre Madariaga, directora de Relacions Exteriors del Govern del País Basc; o Manel Vila, director de Cooperació de la Genralitat de Catalunya.

El seminari tindrà lloc al Museu d'Història de Barcelona el dimecres 26 de setembre de 2018. 

 
 
Quan

Data:  26.09.2018 - 26.09.2018

 
On

Museu d'Història de Barcelona - Sala Martí L'Humà

Plaça del Rei s/n

08002 Barcelona

 

de 9:00 a 17:00

No hi ha informació relacionada

ICIP