Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Tertúlia "Mèxic: Drets Humans, ...
 

Tertúlia "Mèxic: Drets Humans, pau i seguretat ciutadana en un nou context polític"

 
Afegeix al calendari de Google
 

Organitzada per l'ICIP i la Taula per Mèxic

ICIP

El dijous 24 de gener tindrà lloc a la Biblioteca de l'ICIP la tertúlia "Mèxic: Drets Humans, pau i seguretat ciutadana en un nou context polític", organitzada conjuntament amb la Taula per Mèxic. 

L'acte comptarà amb les intervencions de tres dones mexicanes activistes dels drets humans: Karen Taxilaga, líder comunitària i defensora dels drets humans, dels pobles indígenes i del medi ambient de Hidalgo; Mayra Cisneros, periodista i reportera de temes polítics i socials a la ràdio "La Poderosa" de Cohauila, des d'on ha donat cobertura als moviments socials que reclamen justícia davant de vulneració dels drets humans; i Míriam Martínez, periodista d'investigació al setmanari "Riodoce" de Sinaloa, especialitzada en la cobertura de casos de corrupció, temes relacionats amb les finances públiques i també amb els drets humans, concretament amb les víctimes de desplaçaments forçosos. Totes tres han estat víctimes d'amenaces com a conseqüència de la seva feina.

La tertúlia s'emmarca en el programa de treball "Violències fora de contextos bèl·lics", en el qual la situació actual de Mèxic és un dels focus d'atenció prioritaris per a l'ICIP. 

 
 
Quan

Data:  24.01.2019 - 24.01.2019

 
On

Biblioteca de l'ICIP

Tapineria, 10. 1r pis

08002 Barcelona

 

18:30

Gratuït

    No hi ha informació relacionada

ICIP i Taula per Mèxic