Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Lliurament del Premi ICIP 2017
 

Lliurament del Premi ICIP 2017

 
Afegeix al calendari de Google
 

A l'activista Arcadi Oliveres, guardonat pel seu compromís amb la pau i la justícia social

Arcadi Oliveres

El dimarts 17 d'abril, a les 18:00 hores, tindrà lloc al Parlament de Catalunya l'acte de lliurament del Premi ICIP Constructors de Pau 2017 a l'activista Arcadi Oliveres, guardonat per la seva "incansable dedicació i compromís amb la promoció de la pau, la justícia social, els drets humans i el desarmament, des d’una perspectiva universal".

L'acte l'obrirà el president del Parlament, Roger Torrent, i el president de l'ICIP, Xavier Masllorens, i seguidament el periodista David Fernàndez llegirà la glossa del premiat. En la cerimònia es projectarà un breu vídeo sobre la trajectòria d'Arcadi Oliveres i l'acte es tancarà amb el discurs del mateix guardonat. 

L'aforament de la sala està complet i no s'accepten més confirmacions d'assistència. L'acte es podrà seguir en directe per internet a través del Canal Parlament (www.parlament.cat).

Premi ICIP Constructors de Pau

El Premi ICIP Constructors de Pau, atorgat per la Junta de Govern de l'ICIP, va néixer el 2011 amb la finalitat de guardonar i reconèixer públicament a persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït de manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau. El guardó consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta de Sol, i una dotació econòmica de 4.000 euros.

Anteriorment, l'ICIP ha guardonat amb el Premi ICIP l'organització Brigades Internacionals de Pau (2016), el pare caputxí Joan Botam (2015), l'organització internacional WILPF (2014), l'exgeneral Jovan Divjak (2013), les Mares de Soacha de Colòmbia (2012) i la lluita d'objectors i insubmisos simbolitzats en Pepe Beunza (2011). De manera extraordinària l'ICIP va atorgar una primera edició del premi l'any 2011 al Parlament de Catalunya com a representant de la continuïtat i el llegat de les institucions Pau i Treva i el Consolat del Mar.

 
 
Quan

Data:  17.04.2018 - 17.04.2018

Aforament complet.

 
On

Parlament de Catalunya

Parc de la Ciutadella, S/N

Barcelona

 

18:00

No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada