Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Activitats  > Presentació de l'informe "Que ...
 

Presentació de l'informe "Que la pau no costi la vida!"

 
Afegeix al calendari de Google
 

Sobre l'augment d'assassinats de defensors de drets humans a Colòmbia

ICIP

L’informe Que la pau no costi la vida! Com protegir les persones defensores dels drets humans a Colòmbia és el resultat d’un projecte realitzat per l’Oficina Internacional dels Drets Humans Acció Colòmbia (OIDHACO) i la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, amb el finançament de l’ICIP.

El nombre d’assassinats de persones defensores dels drets humans i de líders socials, principalment de comunitats camperoles, afrodescendents i indígenes, ha augmentat de manera alarmant a Colòmbia des de la implementació de l’Acord de Pau entre les FRARC-EP i l’Estat colombià. Què està ocorrent? Qui està assassinant a les persones defensores, i per què? Per què són precisament aquests grups els més afectats? Per què les accions de l’Estat no semblen tenir impacte? Aquestes i altres qüestions s’aborden a l’estudi mitjançant l’anàlisi de persones expertes, representants de la societat civil colombiana i de les comunitats més afectades per la violència, i també de representants de l’Estat colombià i del sistema de les Nacions Unides.

A l’acte de presentació de la publicació hi participaran dues persones defensores que han col·laborat en l’elaboració de l'informe: Carlos Guevara, responsable de comunicació del Programa Somos Defensores, i Leyla Arroyo, líder afrocolombiana de Proceso de Comunidades Negras de Buenaventura.

 
 
Quan

Data:  15.06.2018 - 15.06.2018

 
On

Biblioteca de l'ICIP

Tapineria, 10

1ra planta

 

10:00

No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada