Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > L'ICIP lliura els premis del ...
 
Dilluns, 16 d'abril de 2018

L'ICIP lliura els premis del Concurs de Hip-hop per la Pau

Els guardons consisteixen en la gravació de les obres premiades en un estudi professional i un taller de rap impartit per Pau Llonch.


Premis Concurs Hip-hop
Premis Concurs Hip-hop

L'ICIP va lliurar el passat divendres 13 d'abril els premis del II Concurs de Hip-hop per la Pau en un acte a la Biblioteca que va comptar amb una representació de cadascun dels grups guanyadors. 

La presentació de l'acte va anar a càrrec del president de l'ICIP, Xavier Masllorens, i el director general de Joventut, Cesc Poch, els quals van reivindicar el compromís dels joves participants amb la pau, els drets humans i la denúncia de les injustícies. Els equips guanyadors van recollir els guardons i en finalitzar la cerimònia un grup de joves de Lloret van representar en directe el seu videoclip.

Enguany el jurat de certamen ha destacat els següents treballs: 

Modalitat 1 (adreçada a estudiants de secundària, batxillerat i formació professional):

- Primer premi per als alumnes de l'INS Lauro de Les Franqueses del Vallès per al videoclip "Requiem for a dream". El guardó consisteix en una sessió d’enregistrament amb acompanyament artístic a l'estudi de gravació professional La Conga Music, de Sabadell. 

- Segon premi per als alumnes de l'INS Hug Roger III de Sort per al videoclip "Res a dir, molt per criticar". El guardó consisteix en un taller de rap impartit per Pau Llonch.

- Menció especial a l'Institut Escola El Til·ler de Barcelona per al videoclip "El Rap del Til·ler", per l'elogi a la diversitat i el treball de cohesió de grup. 

 

Modalitat 2 (adreçada a joves d'entre 12 i 25 anys vinculats a una entitat):

- Primer premi per a l'Oficina Jove del Garraf per al videoclip "Gritando al mundo". El guardó consisteix en una sessió d’enregistrament amb acompanyament artístic a l'estudi de gravació professional La Conga Music, de Sabadell. 

- Segon premi per a la Fundació Servei Gironí de Pedagogia per al videoclip "¿De qué lado estás?". El guardó consisteix en un taller de rap impartit per Pau Llonch.

- Menció especial al Consell Comarcal de l'Alt Empordà per a videoclip "Barreras cutáneas" per la seva qualitat i excel·lència tècnica. 

 

El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau, que enguany ha celebrat la segona edició, té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau. El certamen compta amb el suport del Departament d'Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.