Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > L'ICIP participa al II Fòrum ...
 
Dilluns, 29 d'octubre de 2018

L'ICIP participa al II Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes

Dins el programa, l'ICIP presentarà el taller "Hip-hop per la Pau" i participarà a la sessió sobre l'aplicació dels ODS a nivell municipal.


Fòrum Violències Urbanes

Els dies 6, 7 i 8 de novembre una delegació de l'ICIP participarà al II Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i Educació per a la Convivència i la Pau que tindrà lloc a Madrid. El Fòrum vol ser un espai de trobada de diferents actors (administracions, institucions, ONGs, acadèmics, societat civil) per debatre i reflexionar sobre com fomentar entorns urbans capaços d'eliminar les diferents tipologies de violència. 

Dins el programa del Fòrum, el dimecres 7 de novembre a les 19:00 hores l'ICIP presentarà el taller "Hip-hop per la Pau", amb el qual compartirà el treball que està portant a terme la institució en relació a l'ús de la cultura hip-hop per a transformar societats i superar conflictes i violències. Es donarà a conèixer, per exemple, la trobada amb artistes d'Amèrica Llatina que utilitzen el rap com a via de transformació de conflictes que va tenir lloc el juny passat a Barcelona o el Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau adreçat a joves, el qual està obert ens aquests moments. 

Així mateix, com a membre de la xarxa AIPAZ, el dijous 8 de novembre a les 11:00 hores l'ICIP participarà al taller "Localització de l'ODS 16 a nivell municipal", que té per objectiu debatre sobre l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el món local.